Αεροσκάφος συνετρίβη στις Άλπεις



Τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Πον-ντε-Μαρτέλ της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, με τις αρχές να ανακοινώνουν πως υπάρχουν 3 νεκροί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Neuchâtel, το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο La Chaux-de-Fonds. Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 10.20 π.μ. σε απόκρημνο έδαφος.

Ο πιλότος και οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους έχασαν τη ζωή τους, προσθέτει η ανακοίνωση της αστυνομίας. Το αεροπλάνο, που είναι νηολογημένο στην Ελβετία, εκτελούσε τουριστική πτήση.

Αρχικά υπήρχαν συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των νεκρών, τον τύπο του αεροσκάφους και το πόσα άτομα επέβαιναν σε αυτό καθώς οι αρχές ήθελαν πρώτα να ενημερώσουν τις οικογένειές τους.

«Θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν οι οικογένειες των θυμάτων», εξήγησε ένας εκπρόσωπος της Aστυνομίας, ο Ζορζ-Αντρέ Λοζουέτ.

Σύμφωνα με την ελβετική ραδιοτηλεόραση RTN, το δυστύχημα σημειώθηκε σε δύσβατη περιοχή, ωστόσο τα σωστικά συνεργεία και ομάδες αστυνομικών κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο.

Οι υπηρεσίες διάσωσης και η Αστυνομία βρίσκονται στο σημείο της συντριβής και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, όπως ανέφερε το RTN.

Πηγή: zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.