Πέθανε το κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του στην Κρήτη



Κατέληξε στις 3.15 το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το κοριτσάκι που είχε χτυπηθεί από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων.

Ήδη από χθες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

Το κοριτσάκι βρισκότα διασωληνωμένο σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με σοβαρότατα τραύματα.

Οι δύο του γονείς δεν έλειψαν στιγμή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ιατροί, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να κάνουν το καλύτερο δυνατόν για το 2,5 ετών κοριτσάκι ωστόσο το παιδί δυστυχώς κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος πατέρας αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο πατέρας του παιδιού, καθώς βρισκόταν στο όχημα, έβαλε όπισθεν και χωρίς να το αντιληφθεί χτύπησε την κόρη του, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Πηγή: CNN.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.