ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ;;;Τρομερές «καταστροφές» βρήκαν τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών – Όλοι ξέρουν ποιοι ήταν…παρόντες


 

 


 

 «Αυτή ήταν η κατάρα του Τουταγχαμών» είπε ο Νίκος Μουτσινάς

 Εντύπωση προκαλεί η είδηση πως στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που έγινε στις 10 Μαΐου όλοι οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι-πλην δύο-έπαθαν «καταστροφές» που οφείλονταν σε αρκετά μεγάλη δόση «κακής τύχης» όπως αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Νίκου Μουτσινά.

Μάλιστα στο τέλος της περιγραφής ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με «καυστικό» χιούμορ «Αυτή ήταν η κατάρα του Τουταγχαμών, να μην ξαναγίνει ποτέ».

Να υπενθυμιστεί πως στο debate ήταν παρόντε όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί όπως και ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης.

 Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι όταν ο πρωθυπουργός προκήρυξε εκλογές εντελώς τυχαία λίγα λεπτά αργότερα, έγινε… σεισμός.

Η δημοσιογράφος του Star Channel αναφέρθηκε στις «καταστροφές» που χτύπησαν τους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο ντιμπέιτ και αποκάλυψε ποιοι ήταν οι δύο που στάθηκαν «τυχεροί» και τη γλίτωσαν.

«Αυτό το debate δεν θεωρώ εγώ πως ήταν αστείο και θα σου πω γιατί. Ήταν όντως μέσα σε ένα αυστηρό πλαίσιο που ορίζει η διακομματική, γιατί πάντα είναι όλα έτσι. Οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να νιώθουν ασφαλείς, κακά τα ψέματα», σχολίασε αρχικά η Μάρα Ζαχαρέα.

«Μέσα σε αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο εγώ θεωρώ ότι και ειδήσεις βγήκαν και πολιτικό κλίμα υπήρξε. Αυτό που δεν έμαθε κανείς για αυτό το debate και θα σου το πω αμέσως τώρα είναι ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι έπαθαν από μία καταστροφή. Μόνο ο Παναγιώτης Στάθης και ο Αντώνης Σρόιτερ τη γλίτωσαν», περιέγραψε στη συνέχεια.

«Εγώ έπαθα χαλάζιο στο μάτι λόγω μόλυνσης από το eye-liner, γι’ αυτό και βγήκα άβαφη.

Η Ράνια Τζίμα έπαθε ίωση, δεν είχε φωνή και έκανε δύο κορτιζόνες.

Η Σία είχε πάθει ψύξη και δε μπορούσε να στρίψει το κεφάλι της από τη μία πλευρά.

Και εκεί που είχαμε μαζευτεί οι γυναίκες και λέγαμε όλα αυτά που μας είχαν συμβεί, γυρνάει ο Γιώργος Παπαδάκης και μας λέει: “εγώ έπεσα στις σκάλες και έχω μελανιάσει στο πόδι”. Και γυρίζει ο Γιώργος Κουβαράς και μου λέει με χιούμορ: “πώς τα βλέπεις, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο στούντιο;”», αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα για τη βραδιά του ντιμπέιτ.

Αυτό δεν ήταν ντιμπέιτ αλλά… boot camp.

ΑΠΟ pronews.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.