Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε δημοτικό των Αχαρνών για τις αδέσποτες σφαίρες – Τι λένε οι γονείς


Πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γονείς των μαθητών του 20ου δημοτικού σχολείου στο Μενίδι, αφού η αγωνία τους είναι τεράστια σχετικά με τις αδέσποτες σφαίρες που βρίσκουν συνεχώς στο σημείο, όπου κυκλοφορούν καθημερινά οι μικροί μαθητές.

Αναφορά στα περιστατικά έκανε ο Γιώργος Καχιόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή. Μάλιστα, κρατούσε κάλυκες από σφαίρες που όπως είπε έχουν συλλεγεί από χώρους του σχολείου, μόλις τις τελευταίες ημέρες. Ο κ. Καχιόπουλος κάνει λόγο για καθημερινή ανησυχία των γονέων για τα παιδιά τους, ενώ αυτά βρίσκονται στο σχολείο.

«Παιδί από νηπιαγωγείο πήγε στο νοσοκομείο με σφαίρα που έπεσε στο κεφάλι του»
Σχολιάζοντας δηκτικά τις αναφορές σχετικά με το τελευταίο περιστατικό και την σφαίρα που βρέθηκε καρφωμένη σε τζάμι σχολικής αίθουσας, είπε «εγώ έχω τρία παιδιά στο σχολείο. Τι πρέπει να με νοιάζει; Εάν η σφαίρα έχει ριχτεί από αεροβόλο όπλο ή από άλλου τύπου όπλο;».

«Δεν γίνεται τα παιδιά μας να χρειάζεται να φορούν αλεξίσφαιρα και κράνη για να πάνε στο σχολείο τους για μάθημα», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι μόνο ο μικρός Μάριος που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα. Σε μικρή απόσταση από εδώ, παιδί από νηπιαγωγείο πήγε στο νοσοκομείο με σφαίρα που έπεσε στο κεφάλι του, αλλά ευτυχώς δεν υπέστη κάτι πολύ σοβαρό και το θέμα δεν πήρε δημοσιότητα».

Οι γονείς προχωρούν σε διαμαρτυρία, ζητώντας καλύτερη αστυνόμευση και ασφάλεια για τα παιδιά τους και για τους ίδιους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.