Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη







Θεσσαλονίκη: Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη

 Φιλανθρωπική συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστύχηματος των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δημήτρης Μπέζας, πατέρας της 20χρονης Φραντσέσκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα, ανέβηκε στη σκηνή και, απευθυνόμενος στους θεατές, τόνισε: «Η αγάπη σας, η δύναμή μας, πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Σήμερα δεν θα πούμε λόγια, σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια, όσο πιο ψηλά γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοί μας αυτό θα ήθελαν και επίσης ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ», πρόσθεσε.

 Η συναυλία ξεκίνησε με τον κ. Μπέζα να ερμηνεύει τραγούδι στο οποίο είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική η κόρη του. Πήραν μέρος οι Laurus Nobilis, Black Hole Band, Guilty, G. Goudonas και G. Paul Band.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας «Η Λάμψη». 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.