Το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για ανάπτυξη καταρρέει!!!Μετά τον ΟΟΣΑ και η Κομισιόν βλέπει «φτώχεια» στους Έλληνες: «Οι μισθοί στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 6,7% το 2022»

Μετά την έκθεση του ΟΟΣΑ και η Κομισιόν αποδομεί το αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την οικονομία και την… αύξηση των μισθών καθώς στην πραγματικότητα έχουν μειωθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Στις εαρινές προβλέψεις της Επιτροπής που δημοσιεύθηκαν στις 15 Μαΐου, καταγράφεται η λίστα με τον πραγματικό μισθό ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ, με την Ελλάδα να βρίσκεται στα χαμηλά της εν λόγω κατάταξης, σημειώνοντας μείωση 6,7% στον πραγματικό μισθό για την άνοιξη 2022.

Ο μέσος όρος για τις χώρες της ΕΕ ήταν –2,3%.

 Παράλληλα, η Κομισιόν προβλέπει περαιτέρω καταβύθιση 0,6% για την άνοιξη του 2023, γεγονός που αναδεικνύει την αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εφαρμόσει πολιτικές ικανές ώστε να βάλουν τέλος στην οικονομική αιμορραγία των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου επιχείρησε να αμφισβητήσει τη μεθοδολογία της έκθεσης του ΟΟΣΑ, που κινούταν στο ίδιο μήκος κύματος με την Κομισιόν, όσον αφορά την εικόνα των πραγματικών μισθών στην Ελλάδα το 2022, μη διστάζοντας να προχωρήσει σε… υποδείξεις.

Πρόκειται για κόλαφο κατά της κυβέρνησης καθώς επέτρεψε την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να «

Να προστεθεί ότι σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ ο μέσος πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 7,4% λόγω πληθωρισμού το 2022.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.