Λαμία: Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε 59χρονη μητέρα


Λαμία: Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε 59χρονη μητέρα

Χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο σπίτι που διέμενε σε χωριό της Λαμίας, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (19/5) 59χρονη.

Η γυναίκα ζούσε μαζί με το γιο της και την ηλικιωμένη μητέρα της, οι οποίοι και τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι. Κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Όλα συγκλίνουν στο ότι η 59χρονη έφυγε από παθολογικά αίτια, ωστόσο από το Αστυνομικό Τμήμα που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.