Αποκάλυψη του προέδρου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ:: Νέο φιάσκο με μονή γραμμή 130 χλμ στον σιδηρόδρομο

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας πως σε ένα κομμάτι του σιδηροδρομικού δικτύου 130 χλμ. θα λειτουργεί μονή γραμμάη καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμος κλειδούχος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τμήμα από την Λάρισα ως το Πλατύ Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί σε μονή γραμμή καθώς στον σταθμό Λιτοχωρίου δεν υπάρχει κλειδούχος.

Σχολιάζοντας την «επανεκκίνηση» του ΟΣΕ, ο κ. Γενηδούνιας γράφει: «την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης, πριν από λίγο, μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας-Πλατέως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- δεν έχει κλειδούχο. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία - , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.