Κάρπαθος: Διασωληνώθηκε 11χρονος - Τι συνέβη


 


 

Ώρες μεγάλης αγωνίας περνούν οι γονείς ενός 11χρονου στην Κάρπαθο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένος.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στον παραλιακό, στα Πηγάδια Καρπάθου.

Σύμφωνα με τα karpathiakanea. gr, aρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Καρπάθου, όπου και διασωληνώθηκε.

Όμως, η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που χρειάστηκε αεροδιακομιδή στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική.

Πηγές αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.

Η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Καρπάθου διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.

Πριν από λίγες ημέρες η αστυνομία της Καρπάθου προχώρησε στο πρώτο σεμινάριο οδικής συμπεριφοράς και ασφαλούς οδήγησης σε δημοτικό σχολείο στα Πηγάδια, ενώ θα ακολουθήσουν παρόμοια σεμινάρια σε όλα τα σχολεία του νησιού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.