Oλλανδικά F-35 αναχαίτισαν ρωσικά αεροσκάφη κοντά στην Πολωνία !!!!

 


 Δυο ολλανδικά μαχητικά αεροσκάφη F-35 αναχαίτισαν σχηματισμό τριών ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών κοντά στην Πολωνία και τον συνόδευσαν ωσότου απομακρύνθηκε από τον πολωνικό εναέριο χώρο, ανέφερε σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε το βράδυ χθες Δευτέρα το υπουργείο Άμυνας της Ολλανδίας.

Τα αρχικά «άγνωστα» αεροσκάφη πλησίασαν τον πολωνικό τομέα ευθύνης του NATO «από το Καλίνινγκραντ», κατά την ανακοίνωση. Το υπουργείο αναφέρεται στον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική Θάλασσα, ανάμεσα στην Πολωνία και τη Λιθουανία, κράτη μέλη της ΕΕ και του NATO.

«Μετά την αναγνώριση», διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ρωσικό Ιλιούσιν IL-20M Coot-A (σ.σ. αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης), το οποίο «συνοδευόταν» από δυο καταδιωκτικά Σουχόι Su-27. «Δύο ολλανδικά F-35 συνόδευσαν τον σχηματισμό από κάποια απόσταση προτού παραδώσουν τη συνοδεία σε εταίρους του NATO».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν απάντησε αμέσως όταν του ζήτησε σχόλιο το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς. Το ολλανδικό υπουργείο Άμυνας έχει κάνει γνωστό πως οκτώ ολλανδικά F-35 έχουν αναπτυχθεί στην Πολωνία για το διάστημα Φεβρουαρίου-Μαρτίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.