Τρόμος για 16χρονο στα Κάτω Πατήσια – Άγνωστοι τον μαχαίρωσαν για να τον ληστέψουν


 


  Ο 16χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και οι τέσσερις δράστες του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 16χρονος στα Κάτω Πατήσια, όταν τέσσερις άγνωστοι του επιτέθηκαν με μαχαίρια προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο ανήλικος, επέστρεφε στο σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση των δραστών.

Οι τρεις τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν χρήματα και όταν αυτός αντέδρασε ο τέταρτος άρχισε να τον χτυπά με μαχαίρι και τον τραυμάτισε στον μηρό, το στήθος και την πλάτη.

Ο 16χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και οι τέσσερις δράστες του πήραν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ η Ασφάλεια αναζητεί στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών, οι οποίοι είναι και αυτοί νεαρής ηλικίας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.