Παταγώδης η αποτυχία των μέτρων για τον κορωνοϊό - 14η παγκοσμίως η Ελλάδα στους θανάτους


Χιλιάδες υγειονομικοί που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό εκδιώχθηκαν από το ΕΣΥ. Ακόμα περισσότεροι πολίτες αποκλείστηκαν από καθημερινές κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ οι μαθητές ξέχασαν τι σημαίνει σχολείο για περίπου έναν χρόνο. Όλη η Ελλάδα υποχρεώθηκε να κλειστεί στο σπίτι, με τρομακτικές συνέπειες για την ψυχική υγεία των ανθρώπων. Η αστυνομία έδειξε το πιο απάνθρωπο πρόσωπο της, διαλύοντας αυθόρμητες συγκεντρώσεις και χτυπώντας ανθρώπους που απλά ήθελαν να βγουν για λίγο από τα σπίτια τους. Διέλυσαν οικονομικά υγιείς επιχειρήσεις και ώθησαν πολλούς συμπολίτες μας στην πενία και την απελπισία.

Ο στόχος, όπως έλεγαν σε όλους τους τόνους οι εμπνευστές αυτής της δυστοπικής εκστρατείας στέρησης της ελευθερίας των πολιτών, ήταν η προστασία της δημόσιας υγείας, να μείνουμε υγιείς και να μην θρηνήσουμε θύματα. Να μην επαναληφθούν στην Ελλάδα οι εικόνες που έρχονταν τους πρώτους μήνες της πανδημίας από την βόρεια Ιταλία.

Όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία η αποτυχία του σχεδίου ήταν παταγώδης. Για πάνω από ένα χρόνο οι Έλληνες στερήθηκαν τα πάντα, αλλά η χώρα μας είναι πρώτη στον δυτικό κόσμο στην αναλογία νεκρών ανά εκατομμύριο κατοίκων και 14η συνολικά. Με 3.472 νεκρούς ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, η Ελλάδα υπολείπεται μόνο του Περού, έξι βαλκανικών χωρών, της Ουγγαρίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας, της Γεωργίας, της Λιθουανίας και του -πλημμυρισμένου από Ρώσους πολίτες- Σαν Μαρίνο.

Τρία χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, η εικόνα που έχει διαμορφωθεί για την Ελλάδα είναι τελικά πολύ χειρότερη από το ιταλικό σκηνικό Αποκάλυψης που είχε προκαλέσει τρόμο.

Δείτε τα στοιχεία ΕΔΩ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.