ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΩς ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ Πρόταση μομφής κατέθεσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας



Πρόταση μομφής κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΝΕΕΙ Η 4ΕΤΙΑ ,,ΕΚΤΟςς ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗς ΤΩΡΑ ,,ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΣΟΒΑΡΟ ,,,ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ,,,,,,,,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΤΕΡΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙς ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 

Πρόταση μομφής κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης με αφορμή το ασύλληπτο φιάσκο στη διαχείριση της κακοκαιρίας. Για τέταρτη μέρα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, κλειστοί δρόμοι και πάρα πολλές περιοχές χωρίς ρεύμα!

«Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης με τις δημοσκοπήσεις της χαράς. Να φύγετε γιατί δεν αξίζει στους πολίτες στη κοινωνία τόση παρακμή», είπε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας. «Ζήτησα τον λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής στη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος», πρόσθεσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τραγική αποτυχία του επιτελικού κράτους σε κάθε δοκιμασία. Στις φωτιές του περασμένου καλοκαιριού, στην πανδημία, στον πρόσφατο χιόνια, στον περσινό χιόνια. Αποτυχίες που παράγουν, όπως είπε , μαζικά και έντονα φαινόμενα κρατικού αυταρχισμού, καταστολής και δίωξης όσων διαμαρτύρονται και αυτό προσβάλλει την ίδια τη Δημοκρατία.

«Μία εδώ και πολλές μέρες γνωστή κακοκαιρία έθαψε οριστικά το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Άφησε χιλιάδες πολίτες στο έλεος της κακοκαιρίας, με κλειστούς δρόμους, χωρίς ρεύμα ακόμα και σήμερα, χωρίς οι κραυγές αγωνίας τους να φτάσουν στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη», είπε ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό για ολιγωρία, «ο χιονιάς έθαψε και τις τελευταίες αυταπάτες, ότι ο κ. Μητσοτάκης έχουν τη δυνατότητα να διδάσκονται από τα λάθη και τις ολιγωρίες τους και τα δραματικά αποτελέσματα των ιδεοληψιών τους».

«Κάθε ώρα που μιλάμε, κάθε ώρα που η κυβέρνηση παραμένει στην εξουσία, τέσσερις με πέντε πολίτες χάνουν τη ζωή τους, χάνονται καθημερινά συνάνθρωποί μας που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί», τόνισε λέγοντας πως η χώρα μας είναι η χειρότερη στην Ευρώπη σε θανάτους ανά εκατ. πληθυσμού, «είναι ένα διαρκές έγκλημα που δεν κρύβεται από καμία επικοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.