Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 6/7/2021

Αναδημοσιευση απο περυσι για να μην ξεχνιόμαστε 
Από το 2019 τα έλεγαν τι θα μας κάνουν αλλά δεν καταλαβαίναμε...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το είπε πέρυσι σε συνέντευξη του Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Νοιάζονται για μας; ΟΧΙ
Ο ιός είναι το εργαλείο για να εδραιώσουν τον ψηφιακό αρχηγό τους ώστε να καλύψουν τα λεφτά που έχουν κοπεί χωρίς αντίκρυσμα και κινδυνεύουν να τους καταστρέψουν.
 Τραπεζίτες και πολιτικούς .
Από πέρυσι αντί να επενδύσουν στην υγεία επενδύουν στην ψηφιακή διακυβέρνηση.
Ο ιός αν πληρώνεις με κάρτα και σου κάνει κουμάντο η κάθε τράπεζα δε θα σε πλησιάσει. Φορέσαμε μάσκες και μας το έλεγαν καθαρά μη μιλάτε, όταν μιλάς κολλάει ο ιός ,αλλά όχι ο κορωνοιός .... Ο ιός της νοημοσύνης, γιατί εγώ μπορεί να μην το είδα, το είδες όμως εσύ κι αν μου το πεις θα ξυπνήσω.
Κατέστρεψαν τη χώρα σε όλα τα επίπεδα και μας απασχολούν με Μπάμπηδες και μπογιατζήδες. Μας τρομοκρατούν με μια νέα μετάλλαξη τη ΔΕΛΤΑ. 
Αλήθεια γιατί λέγεται δέλτα;
Μας είπαν από την αρχή πως έχουμε πόλεμο (Αρης) αλλά στον πόλεμο διαγράφονται όλα τα χρέη, δεν αυξάνονται . Ο Αρης, ο θεός του πολέμου. Οι δορυφόροι του Αρη είναι ο Φόβος και ο Δείμος. Δείμος είναι ο τρόμος. Με τον Φόβο μας κρατούν από πέρυσι και τώρα ήρθε η σειρά του τρόμου (Δείμου). Γι αυτό λέγεται ΔΕΛΤΑ.
Δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ γιατί  χρησιμοποιούν ονομασίες που έχουν να κάνουν με την Ελλάδα, την ελληνική γραμματεία και μυθολογία.
Χρόνια προετοίμαζαν το έδαφος βάζοντας δικούς τους να απλώνουν θεωρίες συνωμοσίας. Είναι όμως θεωρίες συνωμοσίας τελικά;
Όπως άρχισε να φαίνεται όχι. Ο σκοπός ήταν να δηλωθούν οι προθέσεις τους αλλά με σκοπό να κάψουν την αλήθεια χαρακτηρίζοντας γραφικούς ,ψεκασμένους κλπ όσους τα έλεγαν. Η χρήση της ταμπέλας είναι το όπλο τους. Ποιος θέλει να τον ταμπελιάζουν; Κανείς..
Έτσι λοιπόν το σχέδιο κατέληξε να είναι θεωρία συνωμοσίας και κανείς να μην του δίνει σημασία.
Είναι ο τρόπος τους να καίνε την αλήθεια και να περνούν απαρατήρητοι τα σχέδια τους. Όταν τα αντιλαμβανόμαστε είναι πλέον αργά...
Σήμερα ο Άδωνις είχε για άλλη μια φορά το θράσος να μας πει πάλι πως θα φταίμε για την καταστροφή της χώρας και της οικονομίας αν δεν εμβολιαστούμε κι αναγκαστούν να μας ξανακλείσουν.
ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΣΕΙΣ;
ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΕΣΕΙΣ; 
ΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΔΕΗ, ΤΟΝ ΟΣΕ, ΤΟΝ ΟΤΕ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΕΣΕΙΣ; 
ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΙ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΕΣΕΙΣ; 
ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΕΣΕΙΣ;
ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΗ FRAPORT ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑ ΕΧΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΕΣΕΙΣ;
ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ; ΕΣΕΙΣ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ....




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.