28 ΙΟΥΝΙΟΥ 1914 .ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΥΚΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΦΕΡΔΙΝΑΡΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΣ.ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ Α!Π.Π.!!

28 Ιουνίου 1914. Τρεις το μεσημέρι.. 

Ο Αρχιδούκας της Αυστρίας και διάδοχος του Θρόνου Φερδινάρδος και η σύζυγος του Αρχιδούκισσα Σοφία δολοφονούνται από τους
Γκαβρίλο Πρίντσιπ, Βλαντιμίρ Γκατσίνοβιτς, και Ντανίλο Ίλιτς  στο Σεράβεγο της τότε υποτελούς στην Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία Γιουκοσλαυϊας!Η Γιουγκοσλαυϊα σαν κράτος δημιουργήθηκε το τέλος του 1918 με το τέλος του ΑΠΠ!

 Τα σενάρια συνωμοσίας πολλά γνωστά σχεδόν σε όλους μας!! Η ουσία όμως είναι ότι  πίσω από αυτην την δολοφονία διακυβεύονταν πολλά συμφέροντα όπως η γεωγραφική και οικονομική επέκταση της ανερχόμενης Γερμανικής αυτοκρατορίας στα Βαλκάνια ο ανταγωνισμός της πάντα με την Βρεταννία ώς δύναμη αποικιοκρατική και  οικονομική με το άνοιγμα των διεθνών αγορών στα πέρατα της γης!

 Και από την άλλη μεριά μια Ρωσσική Αυτοκρατορία ψάχνοντας να βγει απο τά στενά της όρια και να εξαπλωθεί πολιτικά και οικονομικά στην ανατολική και νοτιοανατολική Ευρώπη στους σλαυϊκούς λαούς!

 Αλλά όλη αυτή η λαίλαπα του πολέμου οδήγησε σε μια αναδιάταξη δυνάμεων , συσχετισμώνμ που θα οριοθετούσε την Ευώπη στην μετέπειτα πορεία της...

18,5 εκατομμύρια ανθρωποι πεθάναν στις μάχες και  στα χαρακώματα των μαχών. Πρώτη φορά δοκιμάστηκαν οπλα βιολογικού πολέμου που στην πορεία οι μεγάλες δυνάμεις τα εξέλιξαν,

 Ολόκληροι πληθυσμοί μετατοπίστηκαν απο τις αρχέγονες , πατρογονικές εστίες τους διωγμένοι απο τις πολιτικοστρατιωτικές εξελίξεις.

Αυτοκρατορίες  διαλύθηκαν αποσυνετέθησαν σαν χάρτινος πύργος..Και οι αποικίες ξεκίνησαν εναν τεράστειο αγώνα για την ανεξαρτησία τους απο τους δυνάστες τους!

Και οικονομίες των κρατών καταστράφηκαν ολοσχερώς με την Αμερική να βάζει για πρώτη φορά πόδι στην Ευρώπη και να καθορίζει και να επηρεάζει απο τότε και στο εξής τις εξελίξεις ,,σε όλον τον κόσμο.

Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται μετά απο λίγα χρόνια,Μετά από 25 σχεδόν χρόνια η Γερμανία πάλι ξεκινάει τον ΒΠΠ με εισβολή στην Πολωνία και ανάφλεξη της Γηραιάς Ηπείρου,,,

Ένας πόλεμος  πιο καταστροφικός από τον Α! με τα αποτελέσματα να ειναι ορατά ως τις ημέρες μας!!

Και πάλι η Γερμανία προπομπός και ουσιαστικός παράγοντας των εξελίξεων στην Ευρώπη....Μια ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ...

 ΣΕΡΑΓΕΒΟ 1992.... ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ,,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΥΪΑΣ..

 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ !! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!

ΝΑΤΑΣΑ


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.