«Από το lockdown έχασαν τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι»

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 6/2020
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ
 
Αλήθεια ή ψέμματα, το σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του κλεισίματος αυξήθηκαν τα κρούσματα επιπλοκών σε ανθρώπους με απλά προβλήματα υγείας λόγω της φοβίας τους να πάνε στο γιατρό ή σε κάποιο νοσοκομείο.
Κάποιοι  από αυτούς δεν τα κατάφεραν και κάποιων επιδεινώθηκε η υγεία τους σε μεγάλο βαθμό....

Φήμες λένε πως υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας κατηγορεί με έκθεση-κόλαφο την γερμανική κυβέρνηση πως ευθύνεται για 5 με 125 χιλιάδες θανάτους λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, τα οποία πάρθηκαν χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία για να δικαιολογηθούν.
Πιο συγκεκριμένα ο ο Στέφαν Κον, ανώτερο στέλεχος διαχείρισης κρίσεων στο Ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών συνέταξε 83 σέλιδη έκθεση με τίτλο "Corpus Delicti" ("Τεκμήριον Εγκλήματος"), στην οποία περιέγραψε την κρίση του κορωνοϊού ως «ψευδή συναγερμό» και την καταπολέμηση της πανδημίας ως «μοιραία».
Σύμφωνα με τον Κον εκτός του ότι τα στοιχεία ήταν ελλειπή η γερμανική κυβέρνηση ευθύνεται για χιλιάδες θανάτους λόγω του τρόπου που διαχειρίστηκε την πανδημία, καθώς ανέβαλε χιλιάδες εγχειρίσεις και θεραπείες άλλων ασθενειών λόγω του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους «από 5.000 έως και 125.000 ασθενείς».
Το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα, αφού λόγω κορωνοϊού η κυβέρνηση «πάγωσε» σημαντικές θεραπείες και εγχειρίσεις σοβαρά αρρώστων. 
Τέλος ο Κον εξαπολύει επίθεση στην γερμανική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς την τον μεγαλύτερο παραγωγό fake news σχετικά με τον κορωνοϊό τα οποία έσπειραν τον πανικό.
Μετά τη δημοσιοποίηση της έκθεσης ο Κον εκδιώχθη κακήν-κακώς από το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών, ενώ τα ΜΜΕ του επιτίθενται συντονισμένα χαρακτηρίζοντάς τον «ακροδεξιό».
Αυτή η έκθεση έρχεται σε μία εποχή που όλο ένα και περισσότεροι Γερμανοί πολίτες ασκούν σκληρή κριτική στην γερμανική κυβέρνηση σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, καθώς υποστηρίζουν πως πολλά από τα στοιχεία ήταν ελλειπή έως και κατασκευασμένα(!), δείχνοντας μάλιστα και το περίφημο «Ινστιτούτο Κοχ» το οποίο έπαιζε σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις της κυβέρνησης. 
πηγη pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.