ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.....

Όλοι περιμένουμε να μας πει κάποιος πως θα βγούμε από το αδιέξοδο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθουν όλοι  τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει  αμέσως η κατάσταση και χωρίς λεφτά ..πολλά ...

Θέλει κάτι που δεν θα χρειάζεται να αγοράσουμε,  πρώτη ύλη γιατί εδώ και 10 χρόνια καταρρέουμε και τώρα  έχουμε  πλήρη  καταστροφή.

Άρα πρέπει να παράγουμε,  κοπάδια αιγοπρόβατα και να έχουμε παραγωγή από την γη, ελιές και θάλασσα ....από αλιεία ...ώστε να εξασφαλιστεί η τροφή.

Μετά πάμε σε πετρώματα, μάρμαρα,  γρανίτες,  χαλίκια, άμμο, τσιμέντο, πίσσα.
Μια μελέτη του 80 είχε δείξει οτι μόνο  από   εξαγωγή μαρμάρων οι Έλληνες θα ζούσαν  πλουσιοπάροχα ,,,και όλα τα βουνά μας είναι μάρμαρα ,,,αντ αυτού κλείσανε τα λατομεία μαρμάρων ,,και είχαμε και κάτι εισαγγελάτους να τα σφραγίζουν γιατι έβαζαν λέει τα λατομεία φουρνέλα κοντά στα σπίτια,, μα τα σπίτια ήρθαν παράνομα και μπήκαν στην περιοχή ,,Αλλα και πάλι το θέμα διορθώνονταν και οχι να πουληθούν 

Μετά πάμε σε ορυκτά  από  λιγνίτη,  αλουμίνιο,  νικέλιο, βωξίτες και τόσα άλλα που είναι  παράγωγα  αυτών των μετάλλων.
 Υπάρχουν πολλά παράγωγα από τα μέταλλα που έχουμε στο υπέδαφος μας και στο τέλος  πάμε  προς το παρόν μέχρι να μαζευτεί  κανένα  φράγκο  και να φτιάξουμε δικιά μας τράπεζα.

 Πάμε στην καρέκλα, στον ήλιο και την θάλασσα,  που αφήστε τις μεγάλες μονάδες,  ανοίξτε  κάθε  σπίτι και κάθε δωμάτιο χωρίς να το κυνηγάτε να φέρνει τουρίστες.
 Αυτοί τι θέλουν, τι πουλάμε μωρέ; 
Ήλιο, θάλασσα και μια καρέκλα.
Ξέρετε γιατί τα ξεπουλάνε όλα τα κρατικά, δημόσια, τα δικά μας δηλαδή που είμαστε μέτοχοι εμείς όλοι;

Γιατί απλά τα δημόσια όλα  αφού έχουνε  ξεχρεωθεί  όπως η ΔΕΗ, η ολυμπιακή και τόσες άλλες επιχειρήσεις,  υπάρχει συμφωνία  όταν αποπληρωθεί το δάνειο από την παγκόσμια  τράπεζα τότε μέτοχοι είναι όλοι οι Έλληνες, γεννημένοι κι αγέννητοι.

Για να μην κολλήσουν στο θέμα αυτό λοιπόν αρχίζουν και τα ξεπουλάνε.
Κάνουν δυο τερτίπια, λένε οτι χρωστάνε ακόμη σε πανωτόκια, πράγμα που είναι ψέμα, γιατί η παγκόσμια τράπεζα ποτέ δεν έχει τόκους. Πάντα αποπληρώνεις το κεφαλαίο ή την κόβουν σε κομμάτια και την κάνουν κακιά και καλή. Έτσι την κακιά την ρίχνουν σε μια τράπεζα και λένε αυτή η κακιά η κρατική χρωστάει, οπότε τι μετοχές να δοθούν ;;;
Ή απλά κάνουν το άλλο, τη σπάνε σε κομμάτια, κομμάτια, άλλο η ΔΕΗ, άλλο η παραγωγή, άλλο η διανομή κλπ οπότε δεν υπάρχει ολόκληρη επιχείρηση!

Πάμε τώρα στο γιατί το κάνουν αυτό .......
Το κάνουν για ένα και μόνο λόγο ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕ ΤΟ  ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ,,,,
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ Ν ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ...

ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ..ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ,,,,10 ΕΚΤ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ.

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΕΚΤ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!!!
 ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΡΙΚΟΛ Η ΓΑΛΛΙΚΗ,  ,,,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΚΛΠ Η BARIBAS.

ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝOYΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩS ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ....
ΕΛΕΓΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΑΝΠΤΥΞΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ,,ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ Η ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΗΚΕ  ΕΤΣΙ ΗΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ??ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΗΤΑΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩς ΤΙΣ ΕΦΑΓΑΝ ,,ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΙΑ 89 ΕΚΤ ....Έγκλημα με ποινή θανάτου....

ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ,,κολλάνε στον καθένα ταμπέλα και υπάρχουν μετά οι δήθεν συνωμοσιολόγοι που αρχίζουν, είναι του 666, είναι του 777, είναι του Σόρος, είναι του Μόρος και ότι χαζομάρα τους έρθει, έτσι για να λένε οτι είπε η στοά της ΕΚΤ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ, ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΣΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΚΥΛΩΝ ΣΕ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ,  ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ, ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ,,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ,,ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ 10 ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!!!

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ.
 ΤΟ 10 Ο ΓΑΠ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ,,ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ,,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΔΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΦΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ .....ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ?? ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΡΥΞΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΑΤΟΙ ΓΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ,,,

ΑΚΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ,,ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΑΙ ΕΥΡΩΠΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ,,ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΗΗ ΝΑ  ,,,,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ,, ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ  ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.?? ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΟΛΤΟΣ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ...

Ακόμη και για το κομμένο ρεύμα, βρίζουν τον κόσμο λες και φταίνε που έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους ή έμειναν άνεργοι..ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ..

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.