Daniken: Oι Εξωγήινοι ήταν και Έλληνες Θεοί – Και μία παράξενη ιστορία

Από Σπύρος Μακρής


Το βρήκα τυχαία σε ένα forum και εχει πολύ ενδιαφέρον. O τύπος δεν είναι Έλληνας..

«Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού»».
Συγγραφέας Erich Von Daniken,
Η Οδύσσεια των Θεών:Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων, ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων Τιτάνων και δημιούργησε και κατέστρεψε τον κοσμο.
Αληθινη Ιστορία..
23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι ελληνικής καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα όντα με εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη – και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή εναν φίλο που είναι ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων καμερων στις εγκαταστάσεις που φυλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλεια του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted νωρίς το πρωί, και μου είπε οτι αντιμετώπισε είδε ένα από τα drones «Dragonfly», που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και σχεδόν σαν να κρυβόταν.

Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία (συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον άφησαν με τις πληροφορίες και την σκεψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν πισω απο τον αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-ανθρώποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα.
Όταν ο Τεντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που ειχε , συμπεριλαμβανομένων της Oltissis, διαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο1962, Αρχαίοι Έλληνες θεοι και Lore Revisited΄-΄Ancient Greek Gods and Lore Revisited΄΄ και νοίκιασε το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι.
Μέσα σε 48 ώρες, το βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.
Έτσι Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πριν από δύο μήνες ότι ο Erich vonDaniken κυκλοφόρησε πρόσφατα 2η έκδοση μιας προηγούμενηςεργασίας, Η Οδύσσεια των Θεών που είναι για «την ιστορία της εξωγήινηςεπικοινωνίας στην αρχαία Ελλάδα».
Η συνέχεια θέλει μετάφραση εδώ..
http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1916&category=Environment

Έψαξα για λίγο αυτήν την λέξηOltissis, και το μόνο που βρήκα είναι να κάνει αναφορά μια ιστοσελίδαhttp://internalastronaut.com/(δίπλα 3 παράξενες φωτο απο παλιό αρχείο της ιστοσελίδας) που έχει κλείσει τώρα..παράξενη ιστιοσελίδα..Τι να σημαίνουν όλα αυτά;;

Επισης σε άλλο forum βρήκα οτι ο τυπος ειχε και αλλες σελιδες που κλεισανε και αυτες..
He/She also has another site which redirects to the internalastronaut site:
http://www.1939-2012.com/
Plus a myspace account:
http://www.myspace.com/internalastronaut
Then there’s this weird wikipedia page:
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Internal_astronaut
Creepy, interesting all at the same time.
Επίσης κάνει αναφορά και η wikipedia για το όνομα της παράξενης ιστοσελίδας.
Το παράξενο και αυτο κείμενο της wikipedia απο κάτω.
User:Internal astronaut
From Wikipedia, the free encyclopedia
Words on Internal Space Navigation by Virgil Crow:
We are all holographic life forms modulating in and thru a programmed ‘reality’ called nature. The cycle of life, birth to death, is a field test to develop the inner workings of eternal growth. We are all God having a human experience.
To better understand yourself as to your relationship to others and on a wider scale, the universe (both internal and external), you must first fathom the depths your own subconscious. Herein lies the fabric and the adhesive to what you are and more importantly, what you are capable of.
On a broader scale we are all the same, however, each of us is individual in the fact that we are transmitters/receivers within a specific sector of the hologram. In other words, we are more or less replicas of each other gathering data from our precise location i.e. x, y, coordinate, and reporting our findings to the collective thru merely having the experience.
To be a successful Internal Astronaut you must not give in to your automatic fear receptors that are designed to displace energy into a form of cyclic redundancy. This dead end will keep you from achieving your ultimate goal: Total Recall of omnipotent status.
Perhaps 2012 is a metaphor used to illustrate the nature of becoming one with the universe, a guide if you will, for studying the potential of human understanding into and thru the void of perceived separation from self i.e. God.
Harmonically Modulating Life Form
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Internal_astronaut
Επιμέλεια Αννιώ
πηγη:diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.