Ο πόλεμος στην Ουκρανία φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC.Κίεβο και Δύση συζητούν τους όρους συνθηκολόγησης της Ουκρανίας


 


Η αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι άρχισαν να συζητούν εν κρυπτώ με την ουκρανική κυβέρνηση για το τι θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν οι πιθανές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου, σύμφωνα με σημερινό υψηλόβαθμο αξιωματούχο των ΗΠΑ και έναν πρώην ανώτερο αξιωματούχο των ΗΠΑ που γνωρίζουν για τις συγκεκριμένες συζητήσεις.

Οι συνομιλίες περιελάμβαναν πολύ γενικές περιγραφές για το τι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψει η Ουκρανία ώστε να καταλήξει σε συμφωνία, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Ορισμένες από τις συνομιλίες, τις οποίες αξιωματούχοι περιέγραψαν ως «εξαιρετικά λεπτές», πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια συνάντησης εκπροσώπων από περισσότερα από 50 έθνη που υποστηρίζουν την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των μελών του ΝΑΤΟ, γνωστής ως «Ομάδα Επαφής για την Άμυνα της Ουκρανίας».

Φαίνεται λοιπόν ότι η Δύση πιέζει την Ουκρανία για συνθηκολόγηση και όχι για συνέχιση του πολέμου. Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, θα σημάνει και την άμεση αναστολή όλων των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, γεγονός που θα επιφέρει ένα ισχυρό χτύπημα σε «κύκλους» που εκτείνονται μέχρι και την Ελλάδα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.