ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ: ΗDeutsche Telekom απέκτησε το 20% της ελληνικής Desquared


 


 ΚΑΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚAΘΕ ""ΕΠΕΝΔΥΣΗ-ΕΞΑΓΟΡΑ-ΛΑΦΥΡΟ "" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΕ

Μία ακόμη επένδυση στην ελληνική αγορά υλοποιεί η Deutsche Telekom με τον γερμανικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο να εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Desquared, μίας ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων ψηφιακών εφαρμογών και λύσεων.

Συγκεκριμένα, η Deutsche Telekom απέκτησε έναντι 5 εκατ. ευρώ το 20% της Desquared, η αποτίμηση της οποίας διαμορφώνεται πλέον στα 25 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η ιδρυτική ομάδα της Desquared θα διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας και διοικητική αυτονομία, διασφαλίζοντας τη συνέχιση της πελατοκεντρικής προσέγγισής της και τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων για όλους τους πελάτες της. Παράλληλα, σε αυτή την προσπάθεια, η εταιρεία θα έχει πρόσβαση στην τεχνογνωσία και τους πόρους του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού».

Η Desquared δημιουργήθηκε το 2012 και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την Cosmote να είναι ένας από τους βασικούς πελάτες της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Desquared έχει υλοποιήσει την πλατφόρμα παραγγελιών Box αλλά και

τις πλατφόρμες παραγγελιών και διαχείρισης εμπειρίας Wave και το καινοτόμο σύστημα ταχέος σχεδιασμού και ανάπτυξης εφαρμογών RAD (Rapid Application Design and Development).

Σημειώνεται ότι η εταιρεία απασχολεί 150 άτομα και σκοπεύει να τα αυξήσει. Στην ανακοίνωση της εισόδου της Deutche Telekom επισημαίνεται ότι «οι μακροχρόνιοι εργαζόμενοι της εταιρείας θα λάβουν σημαντικές οικονομικές επιβραβεύσεις, μέσω του προγράμματος της εταιρείας για την απόκτηση μετοχών από εργαζόμενους (Employee Stock Ownership Plan – ESOP), που τους επιτρέπει να συμμετάσχουν στη συναλλαγή και παράλληλα να διατηρήσουν περίπου το 90% των μετοχών που κατέχουν, θέτοντας ένα νέο πρότυπο στον διαμοιρασμό της επιτυχίας εντός της εταιρείας».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.