Σ.Κασσελάκης για την εκδήλωση για τον Κ.Σημίτη!""Ήταν διαπλεκόμενος και σπατάλησε τόσα δισ. ευρώ του ελληνικού λαού""


 


 

""Σιγά μην πήγαινα στην εκδήλωση –""Μόνο εκσυγχρονισμό δεν έκανε στην χώρα""Εξήγηση γιατί δεν παραβρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με μία ξεκάθαρη δήλωση με την οποία καθιστά τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ευρώ του ελληνικού λαού και τον χαρακτήρισε «διαπλεκόμενο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο ο Σ.Κασσελάκης δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν πήγε ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών.

Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Με την δήλωση του αυτή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαχώρισε τη θέση του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πολιτικό χώρο από τον οποίο ο πρωθυπουργός «ψαρεύει» στελέχη και ψήφους.

Γιατί μία προσεκτική ματιά στην σύνθεση της κυβέρνησης δείχνει ότι πολλά από τα μέλη της προέρχονται από τον παλιό σημιτικό ΠΑΣΟΚ.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.