Οι βουλευτές των Σπαρτιατών καλούνται από τον Άρειο Πάγο ως ύποπτοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.


 


 

 Ως ύποπτοι καλούνται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι βουλευτές των Σπαρτιατών, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

Ειδικότερα, μετά την απόφαση της Βουλής για άρση ασυλίας των βουλευτών που εκλέχθηκαν με το κόμμα «Σπαρτιάτες», η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη τους καλεί να καταθέσουν για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.

Πρόκειται για τους 10 βουλευτές του κόμματος και τον Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος παραμένει ανεξάρτητος.

Οι βουλευτές που έχουν κληθεί για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη αναμένεται αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν από τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.