Κέρκυρα: Καταγγελία ότι χειρούργησαν γυναίκα χωρίς γενική αναισθησία


 
Χωρίς γενική αναισθησία υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση μία γυναίκα στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπως κατήγγειλε η αδελφή της.

Η αδελφή της γυναίκας, με ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα γνωστοποίησε το γεγονός και τονίζει ότι – όπως ενημερώθηκε από τους γιατρούς- λόγω δυσλειτουργίας μηχανήματος δεν χορηγήθηκε ποτέ η γενική αναισθησία παρα μόνο η αρχική μέθη.

«Το ότι είναι ζωντανή η αδελφή του μου το χρωστάμε στον Θεό, στον Άγιο Σπυρίδωνα, που ήταν στο προσκεφάλι της και στην γερή κράση της, που άντεξε ένα χειρουργείο κήλης στη σπονδυλική στήλη, χωρίς αναισθησία» έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η αδελφή της ασθενούς.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ από το Νοσοκομείο Κέρκυρας, επιβεβαιώνεται το περιστατικό, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας και αναμένεται περαιτέρω ενημέρωση.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.