Ζουράφα: Από τα «μικρά Ίμια» που αποφεύχθηκαν στην απόλυτη σιωπή και αποδοχή τουρκικών τετελεσμένων;


 ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ:ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ


 

 Από τη περασμένη Κυριακή η εφημερίδα Δημοκρατία με ρεπορτάζ της Κύρας Αδάμ έχει αποκαλύψει ότι η Τουρκία επιχειρεί να «αρπάξει» τη Ζουράφα , ένα μικρό κομμάτι γης που βρίσκεται έξι μίλια  ανατολικά της Σαμοθράκης. Η  Τουρκία την έχει  συμπεριλάβει σε  ασκήσεις της.

Αν περάσει στον έλεγχο της Τουρκίας, η κίνηση στον αέρα θα υπόκειται στο FIR Κωνσταντινούπολης και η Ελλάδα, εκτός των άλλων, χάνει τον έλεγχο κρίσιμων αεροδιάδρομων, που τελούν υπό ελληνική εποπτεία- όπως είναι ο Β-7.

Το θέμα Ζουράφα είναι τόσο σοβαρό ώστε όπως είχε αποκαλύψει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, το 2012 είχαμε φθάσει σε επίπεδο κρίσης Ιμίων!  Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα των δηλώσεων του Επίτιμου Α/ΓΕΝ για την επιχείρηση του 2012, που έφερε Ελλάδα και Τουρκία σε κατάσταση κρίσης. Ο κ.Χρηστίδης μιλά για «μικρά Ίμια».

Τώρα η Αθήνα σιωπά στη νέα προσπάθεια «αρπαγής» της Ζουράφας.

 Militaire News


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.