Ο Γκίκας Χαρδούβελης νέος πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών!


 


  Στην έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη (1/11), η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προχώρησε στην εκλογή νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου.

Τη θέση του Προέδρου της ΕΕΤ αναλαμβάνει ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ νέος Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η acting Γενική Διευθύντρια της ΕΕΤ ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Βασίλειο Ράπανο για την εξαιρετικά ευδόκιμη θητεία του, την άριστη συνεργασία με το σύνολο των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Γενικής Διεύθυνσης της ΕΕΤ, καθώς επίσης για το σημαντικό χρόνο που διέθεσε στις εργασίες της ΕΕΤ και το πλούσιο έργο που παρήχθη κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ευχαρίστησαν, ακόμη, τον Αντιπρόεδρο, κ. Παύλο Μυλωνά, για την επίσης ουσιαστική συμβολή του στις εργασίες της ΕΕΤ.

Ο νέος Πρόεδρος, κ. Χαρδούβελης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Με χαρά επανέρχομαι στην Ένωση υπό την ιδιότητα, πλέον, του Προέδρου, διαδεχόμενος τον αγαπητό μου συνάδελφο, κ. Β. Ράπανο. Ο τραπεζικός τομέας σήμερα πρέπει να διαχειριστεί όχι μόνον τις εξαιρετικά υψηλές εποπτικές απαιτήσεις, αλλά και το σύνολο της μετεξέλιξης της οικονομικής δραστηριότητας, την πράσινη μετάβαση και την ψηφιακή επανάσταση. Πρέπει, επίσης, να είναι ανοικτός στις σύγχρονες οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση αναλαμβάνω το νέο μου ρόλο, αλλά και τη δέσμευση να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου.» 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.