Ο Ερντογάν εκτός ελέγχου, οι ναύαρχοι του ζητούν αποστρατιωτικοποίηση και στην κυβέρνηση κάνουν ασκήσεις θάρρουςΟ Ερντογάν εκτός ελέγχου, οι ναύαρχοι του ζητούν αποστρατιωτικοποίηση και στην κυβέρνηση κάνουν ασκήσεις θάρρους

Ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε σαφές και στο Βερολίνο, έχοντας στο πλάϊ του τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς , ότι είναι αποφασισμένος να «τραβά το σχοινί» με τη Δύση. Όχι απαραίτητα για να σπάσει. Δεν είναι αυτός ο στόχος. Να πετύχει στόχους προσπαθεί και πολλές φορές τα καταφέρνει. Από τη Γερμανία ζητά Eurofighter. Έχει «διαβάσει» την κατάντια των ευρωπαϊκών ηγεσιών και «παίζει». Το ίδιο με πιο προσεκτικό τρόπο κάνει με τις ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν ξέρει ότι το «σχοινί μπορεί και να σπάσει» αλλά δείχνει ότι είναι έτοιμος ακόμη και γι΄ αυτό. Ή τουλάχισρον μας έχει πείσει ότι είναι αποφασισμένος.

Ότι ακριβώς δεν κάνουμε εμείς . Εμείς όπως εύστοχα είπε σε μία ομιλία του ο καθηγητής Κώστας Γρίβας, παραμένουμε …καλά παιδιά ίσως να να γίνουμε…απουσιολόγοι της τάξης!

Ο Ερντογάν έρχεται στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου και μετά από όσα έκανε ο Ερντογάν στο Βερολίνο , θα πρέπει να αρχσίουν «ασκήσεις θάρρους» για να του απαντήσουν σε ενδεχόμενο κρεσέντο επιθετικών δηλώσεων. Θα τα καταφέρουν;

Στο μεταξύ από την Τουρκία επανέλαβαν τις δηλώσεις περί αποστρατιωτικοποίησης και στον ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής ενέπλεξε τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη του στον Antenna ,όπου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει επιτρέψει την αποστρατιωτικοποίηση νησιών

. Ορθότατα έθεσε το θέμα και κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί φεύγουν όπλα από τα νησιά και δεν αναπληρώνονται τα κενά. Γιατί; Αυτό είναι το θέμα και όχι η ερώτηση που θα πρέπει η αντιπολίτευση κάθε μέρα να θέτει προς την κυβέρνηση.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.