Επίκειται αποχώρηση του Γ.Σταθάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με πλειάδα στελεχών από τά Χανιά


Σε κρίση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά, καθώς έχουν αρχίσει αποχωρήσεις στελεχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα δεκάδες στελέχη που θα αποχωρήσουν άμεσα είναι και ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης, ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο δεύτερος επιλαχών βουλευτής Γιώργος Πετράκης.

«Το κόμμα δυστυχώς άλλαξε πορεία. Η έλλειψη ουσιαστικών αντιπολιτευτικών θέσεων, η απομάκρυνση από τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας, το εσωκομματικό δίπολο που έχει δημιουργηθεί και η επικέντρωση πλέον σε όρους lifestyle δεν με βρίσκουν σύμφωνο», αναφέρει ο Γ. Πετράκης ο οποίος είναι νοσοκομειακός γιατρός – χειρουργός στο νοσοκομείο Χανίων. «Δυστυχώς σε άλλο κόμμα ήρθα και από άλλο κόμμα φεύγω», καταλήγει. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.