Σ.Μπερίσα: Σφοδρή επίθεση κατά του Έντι Ράμα με αφορμή την υπόθεση Φ.Μπελέρη – «Πολιτική η δίωξη»


 


 Σφοδρή επίθεση κατά του Έντι Ράμα με αφορμή την υπόθεση Μπελέρη εξαπέλυσε μέσω συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Ο κ. Μπερίσα υποστηρίζει ότι το κατηγορητήριο σε βάρος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας είναι στημένο, και ότι ο μάρτυρας στον οποίο βασίστηκε η δίωξη για απόπειρα εξαγοράς ψήφων αμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με 7.000 ευρώ.

 «Κατάλαβα ότι ήταν μια προβοκάτσια παλιού αστυνομικού είδους εναντίον του. Αργότερα βρήκα ξεκάθαρα δεδομένα ότι υψηλόβαθμοι διευθυντές της αστυνομίας και ένας πληροφοριοδότης ήταν αναμεμειγμένοι», υποστήριξε και πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένα μυστικό κονδύλι για όσους φέρνουν σε πέρας “ειδικές αποστολές”. Αυτός ο προβοκάτορας εισέπραξε χρήματα από αυτό το κονδύλι κατά παράβαση της νομοθεσίας, αμοιβή 7000 ευρώ».

Μάλιστα δήλωσε ότι έχει στη διάθεσή του αποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες το ποσό που δόθηκε στο βασικό μάρτυρα κατηγορίας εναντίον του Φρέντη Μπελέρη εκταμιεύθηκε από τα μυστικά κονδύλια της αλβανικής αστυνομίας. «Μού δόθηκε (η πληροφορία) πολύ εμπιστευτικά, αλλά καθώς τα κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν με παράνομο και απαράδεκτο τρόπο ανακοινώνω δημόσια στην Αλβανία και παντού ότι αυτή είναι μια πολύ πολύ θλιβερή και παράνομη ενέργεια», υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Ακόμη ο πολιτικός αντίπαλος του Ράμα, τόνισε ότι η κατάθεση και το βίντεο σε βάρος του Μπελέρη είναι άκυρα, καθώς δόθηκε αμοιβή στον βασικό καταγγέλλοντα, ενώ εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της αστυνομίας. «Ζήτησε από τον προβοκάτορα να οργανώσει το σχέδιο. Δεν μπορούσα να ανεχτώ αυτή την πρακτική», επεσήμανε.

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισε να κάνει τώρα τη συγκεκριμένη αποκάλυψη είπε ότι «η ακριβής πληροφορία σχετικά με την αμοιβή του έφτασε σε μένα μόνο δύο ημέρες πριν την αποκαλύψω». Παράλληλα χαρακτήρισε τον Φρέντη Μπελέρη πολιτικό κρατούμενο και συνέδεσε τη δίωξή του με την επιθυμία του Έντι Ράμα να ελέγξει τις επενδύσεις στη Χειμάρρα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.