Παρίσι: Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά γυναίκας που «απειλούσε και εξυμνούσε τρομοκρατία»


Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας στο σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BFMTV, απειλούσε και εξυμνούσε την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από αρκετούς επιβάτες ενός συρμού για την παρουσία μιας γυναίκας που εκτόξευε απειλές και εξυμνούσε την τρομοκρατία.

Κατά το δημοσίευμα η γυναίκα απομονώθηκε στη συνέχεια στο σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand ο οποίος αποκλείστηκε. Η γυναίκα δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας και φοβούμενοι για την ασφάλειά τους οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν στο στομάχι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.