Κασσελάκης: Να παραμείνει ανεξάρτητο το ΑΣΕΠ και να είναι το κέντρο ενός Δημοσίου για όλους τους πολίτες


  
Με το προεδρείο του ΑΣΕΠ και την Ομοσπονδία Εργαζομένων συναντήθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επιλογή διοικήσεων στο Δημόσιο και την αξιολόγηση των υποψηφίων.

«Είδαμε την ηγεσία του ΑΣΕΠ και την Ομοσπονδία Εργαζομένων. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν προβληματισμοί, πολύ σημαντικοί προβληματισμοί με το νομοσχέδιο που έρχεται προς συζήτηση. Θα αναλύσουμε μερικούς από αυτούς τους προβληματισμούς αργότερα στην ομιλία μου στην Βουλή», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψής του και πρόσθεσε: «Σίγουρα θέλουμε ως ΣΥΡΙΖΑ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση να στηρίξουμε το ΑΣΕΠ. Δεν είναι δυνατόν να στελεχωθεί το Δημόσιο επαρκώς χωρίς το ίδιο το ΑΣΕΠ να στελεχωθεί. Είναι η κορυφή του παγόβουνου».

Καταλήγοντας τόνισε: «Πρέπει να γίνουν αλλαγές στη λειτουργία του ΑΣΕΠ ώστε να είναι πιο αποδοτικό. Να παραμείνει ανεξάρτητο και να είναι το κέντρο ενός Δημοσίου το οποίο θα δουλέψει για όλους τους πολίτες.

Αυτή είναι η προτεραιότητά μας».

 iEidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.