Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑΟ Κασσελάκης διέγραψε τον Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Τζουμάκας έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, τον παραπέμπω στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τα περαιτέρω», ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Νωρίτερα, σε ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, προχώρησε ο Στέφανος Τζουμάκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η παραίτηση Τσίπρα έφερε κρίση ηγεσίας και κρίση πολιτικής, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι διχασμένος πια διότι η νέα ηγεσία δεν γίνεται αποδεκτή», είπε.

Η κρίση δεν μπορεί να οδηγήσει την αξιωματική αντιπολίτευση σε νικηφόρο πορεία, πρόσθεσε στη συνέχεια. «Αυτός δεν ήρθε, τον φέρανε, τίποτε δεν έρχεται από μόνο του. Εν γνώσει του Τσίπρα ήρθε, άλλο τι στάση κρατάει, το παιδί δεν κάνει, υπάρχει κανείς που δεν το ήξερε;».

Υπάρχει δυνατότητα να αμφισβητηθεί η ηγεσία του κ. Κασσελάκη στο συνέδριο, θα αναληφθούν πρωτοβουλίες, υποστήριξε.

Ειδικότερα, ο Στ. Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει:
«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.
Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.