Έκτακτη διακοπή νερού στην Αθήνα - Χωρίς νερό για 9 ώρες,λόγο τεχνικών εργασιών υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ.


 


 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΥΔΑΠ, αύριο πολλοί κάτοικοι της Αθήνας θα αντιμετωπίσουν ορισμένα προβλήματα καθώς θα γίνουν διακοπές νερού λόγο τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 1ης Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα υπάρχει πτώση της πίεσης ή και πλήρης διακοπή της παροχής νερού σε ορισμένα οικοδομικά τετράγωνα στο Δήμο Αθηναίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η αιτία είναι κάποιες απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, που καθίστανται απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ.

Τα οικοδομικά τετράγωνα που πρόκειται να πληγούν είναι : Δεληγιάννη – Μεγ. Αλεξάνδρου – Κολοκυνθούς – Κεραμικού – Μαραθώνας – Κωνσταντινουπόλεως – Ιωαννίνων – Αγ. Σοφίας – Προποντίδος – Βορείου Ηπείρου – Αγ. Μελετίου – Σωζοπόλεως – Λιοσίων – Ζαχία – Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Αθηναίων.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της διάρκειας των εργασιών και την ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.