Τέμπη: Εξοργισμένος δηλώνει ο Κασσελάκης από την προσπάθεια συγκάλυψηςτων 72 ωρών και την ασέβεια στους νεκρούςΤέμπη: Εξοργισμένος δηλώνει ο Κασσελάκης από την προσπάθεια συγκάλυψηςτων 72 ωρών και την ασέβεια στους νεκρούς

Τα όσα είπαν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα στα Τέμπη συγκλονίζουν…

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγέλουν την αστραπιαία συγκάλυψη που επιχείρησε η κυβέρνηση, ώρες μετά από την τραγωδία. Θα έπρεπε ήδη να έχουν πάρει απαντήσεις. Κι όμως 9 μήνες μετά από τον χαμό των ανθρώπων τους, ακόμη θέτουν ερωτήματα και εισπράττουν σιωπή.
Από όσα είπαν στη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Τα όσα αναφέρουν θα έπρεπε να έχουν προκαλέσει εδώ και πάρα πολύ καιρό όχι απλά την «επέμβαση της δικαιοσύνης» όπως συνηθίζεται να λέγεται μετά από τις τραγωδίες, αλλά την ουσιαστική παρέμβαση της.
Militaire New

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.