ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!! Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!
Έμμεση επιβεβαίωση Μουτζούρη για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών η απουσία του στρατιωτικού διοικητή Νήσων από θρησκευτικές και εθνικές εορτές.
Άφαντος ο ΑΣΔΕΝάρχης από το Αιγαίο !
Πριν τέσσερις μέρες ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης δήλωνε με έμφαση ότι «Αυτό που μας απασχολεί στο Βόρειο Αιγαίο πέραν των αυξημένων μεταναστευτικών ροών είναι η αυξανόμενη αποστρατιωτικοποίηση των νησιών. Αποστρατιωτικοποίηση η οποία δεν συζητιέται».
Μια δήλωση που ενόχλησε σφόδρα το Μέγαρο Μαξίμου και με τα γνωστά συστήματα του επιχείρησε να την απαξιώσει, όπως και προσωπικά τον περιφερειάρχη όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο ο Μουτζούρης ως παλιά καραβάνα έλεγε χθες σε ομήγυρη Μυτιληνιών «δεν θα σταθώ στην αριθμητική δύναμη των Μονάδων, καθώς αποδεδειγμένα στα μαθηματικά είμαι πολύ καλύτερος απ´ όλους εκεί μέσα στο Μαξίμου».
Ας μας εξηγήσουν μόνο γιατί ο ΑΣΔΕΝάρχης (Στρατιωτικός Διοικητής Νήσων) το Πάσχα τον κράτησαν στην Αθήνα και δεν τον άφησαν να κάνει Ανάσταση με τους ένστολους των Νήσων και γιατί χθες, 28η Οκτωβρίου, τον έστειλαν να παρακολουθήσει την παρέλαση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Κινδυνεύει η Κρήτη και δεν το ξέρουμε».
Έλα ντε ! Πικρές, αλλά αληθινές επισημάνσεις.
Α.Ο.
iEidiseis.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.
Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09
όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από
9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη
αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους
προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και
ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το
Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν
αναγνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια