Τα Chinook εμφανίζονται στις τραγωδίες μόνο με τον πρωθυπουργό;


Τα Chinook εμφανίζονται στις τραγωδίες μόνο με τον πρωθυπουργό;

Έπρεπε να πάει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές για να δούμε μεταγωγικό ελικόπτερο Chinook να μεταφέρει κόσμο;

Τα ερωτήματα για την απουσία κρίσιμων εναέριων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων από τις πρώτες ώρες της τραγωδίας στη Θεσσαλία παραμένουν αναπάντητα .

 Ένα από αυτά έχει να κάνει και με τα ελικόπτερα των ΕΔ που θα μπορούσαν να είχαν διαταχθεί να επιχειρήσουν πολύ νωρίτερα .
 Θα δοθούν απαντήσεις;

Η κατάσταση στη Θεσσαλία είναι τραγική και ουδείς αυτή τη στιγμή μπορεί να πει ποιος θα ειναι ο επίλογος της τραγωδίας που ήδη έχει στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και έχει ξεριζώσει παρα πολύ κόσμο από τον τόπο του.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.