Μεγαλύτερη του αναμενομένου η υποχώρηση των βιομηχανικών παραγγελιών στην Γερμανία!! Σε φάση ύφεσης η οικονομία!!

 

 


 

Υποχώρησαν περισσότερο από το αναμενόμενο οι βιομηχανικές παραγγελίες στη Γερμανία τον Ιούλιο, μετά το άλμα του προηγούμενου μήνα, όπως έδειξαν τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της χώρας.

Ειδικότερα, οι εισερχόμενες παραγγελίες υποχώρησαν κατά 11,7% σε εποχιακά προσαρμοσμένη βάση, ξεπερνώντας την εκτίμηση των αναλυτών για πτώση 4% σε δημοσκόπηση του Reuters.

"Οι μεγάλες διακυμάνσεις στις νέες παραγγελίες που βλέπουμε τους τελευταίους μήνες συνεχίστηκαν και τον Ιούλιο", ανέφερε η στατιστική υπηρεσία η οποία διευκρίνισε ότι η βουτιά του Ιουλίου οφείλεται στο ότι είχε προηγηθεί τον προηγούμενο μήνα μια πολύ μεγάλη παραγγελία στον κλάδο της αεροδιαστημικής.

Οι παραγγελίες είχαν σημειώσει άλμα 7,6% τον Ιούνιο, διαψεύδοντας τους αναλυτές που περίμεναν να υποχωρήσουν κατά 2,0%.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.