«Εταιρεία Ελλάδα».ΑΡΘΡΟ-ΚΟΛΑΦΟΣ! Διασυρμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη από την γερμανική TAZ... «Εταιρεία Ελλάδα». Έτσι χαρακτηρίζει την χώρα μας η γερμανική ΤΑΖ σε ένα άρθρο, με την υπογραφή του Φέρρυ Μπατζόγλου,  το οποίο αποτελεί βαρύτατο «κατηγορώ» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκτεταμένη διαφθορά που έχει προκαλέσει στη χώρα.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την Ελληνική κυβέρνηση ως ένα απόλυτα διεφθαρμένο και ανελεύθερο καθεστώς, όπου τα πάντα, από την δικαιοσύνη, το κράτος, τις εγκληματικές δραστηριότητες, ακόμα και τα ΜΜΕ ελέγχονται πλήρως από τον Μητσοτάκη.

Αφήνει βαρύτατες αιχμές για την διαχείριση τόσο του δημοσίου χρήματος που προκύπτει από την φορολογία των Ελλήνων πολιτών, όσο και από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, ενώ όλα αυτά γίνονται με φόντο στελέχη της Ν.Δ. που ποζάρουν στις τεράστιες επιχειρήσεις τους και τις πανάκριβες Μερσέντες τις οποίες έχουν αποκτήσει…

Γίνεται σαφής αναφορά στην κατάρρευση της ελευθερίας του τύπου επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, που κατρακύλησε δεκάδες θέσεις φτάνοντας στην 107 στην παγκόσμια κατάταξη, ξεπερνώντας ακόμα και αφρικάνικα καθεστώτα.

Το Γύθειο όμως το οποίο η εφημερίδα επέλεξε για να κάνει το συγκεκριμένο αφιέρωμα, είχε και άλλη μία σκοπιμότητα: Το πανηγύρι στο λακωνικό κόλπο, όπου σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, το ρωσικό πετρέλαιο μεταφορτώνεται σε πλοία Ελλήνων εφοπλιστών με την κυβέρνηση να συνηγορεί στην συγκεκριμένη διαδικασία!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.