«Πόσα θες να μας τρελάνεις»; Ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει ότι «έγιναν σημαντικά βήματα στην πολιτική προστασία»!!!«Πόσα θες να μας τρελάνεις»; Ο Νίκος Χαρδαλιάς δηλώνει ότι «έγιναν σημαντικά βήματα στην πολιτική προστασία»!!!

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πληροφόρησης για δασικές πυρκαγιές (EFFIS) – περισσότερα από 1.500.000 στρέμματα έχουν καεί και αυτό συνεπάγεται ένα κόστος τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ. 
Το τι έχει συμβεί τα τελευταία καλοκαίρια είναι επίσης γνωστό.

 Η κυβέρνηση κρυπτόμενη πίσω από το «επιχείρημα» που λέει «εμείς δεν έχουμε νεκρό», «κατάφερε» να καούν τεράστιες εκτάσεις και να καταστραφούν άνθρωποι και περιουσίες.
Το συμπέρασμα ότι δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό στην πρόληψη και επικρατεί μπάχαλο στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών το έχουμε καταλάβει.Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι φέτος πείστηκαν.
Παρόλα αυτά ο κ.Νίκος Χαρδαλιάς που είχε την ευθύνη και της πολιτικής προστασίας μας είπε ότι …έχουν γίνει βήματα! Θετικά εννοούσε…εχουν καει καμια 30 ατομα αλλα δεν ειναι σαν το Ματι 

Ας κάνουμε όμως υπομονή…Η «χρυσή μεταγραφή» από την Κύπρο, ο Χ.Στυλιανίδης μας έχει πει πόσα πολλά ΘΑ αλλάξουν. Τα πήγε κι αυτός τόσο εξαιρετικά -που θα έλεγε και ο Αλκιβιάδης Στεφανής- ώστε ο κ.Μητσοτάκης τον αντάμειψε με μια θέση στο κοινοβούλιο.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.