Πύρινο «τετέλεσται» για τη χώρα! Ο Ν.Σαχινίδης λέει όσα μας κρύβουν για τις φωτιές

 

 Πύρινο «τετέλεσται» για την χώρα από τις φωτιές διαρκείας, τις οποίες όπως φαίνεται ο λεγόμενος κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί να σβήσει…

Ο Έβρος καταστράφηκε, το μοναδικό δάσος της Δαδιάς γίνεται στάχτη! Δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία! Κατακαήκαμε πέρυσι, πρόπερσι, έχουμε θρηνήσει ανθρώπους, στην Ηλεία ,στο Μάτι… Θρηνήσαμε και φέτος πολλές ανθρώπινες ζωές. Εκατοντάδες χιλιάδες φυσικού πλούτου της χώρας καταστράφηκαν, όπως και ανθρώπινες ζωές που είδαν το μοναδικό τους περιουσιακό στοιχείο, το σπίτι τους, να καίγεται!

Όπως και πέρυσι και πρόπερσι, ο πρωθυπουργός ψεύδεται εξαγγέλοντας ξανά αγορές…αεροπλάνων που δεν υπάρχουν καν στην παραγωγή και κατόπιν καταστρφής μοιράζει αποζημιώσεις! Για το δάσος της Δαδιάς ποια μπορεί να είναι η αποπζημίωση;

Τι φταίει τέλος πάντων;

Ο κ. Νίκος Σαχινίδης εξηγεί ότι το πρόβλημα μας δεν είναι στον αέρα αλλά στο έδαφος. Μιλά στο militaire channel και λέει όσα αποφεύγουν να μας πουν. Χαρακτηρίζει «καφενείο» την Πολιτική Προστασία, μιλά για την παντελή έλλειψη σχεδιασμού αντιμετώπισης των πυρκαγιών , επισημαίνει τις αδυναμίες που έχει η Πυροσβστική .

Ο κ.Σαχινίδης γνωρίζει πολύ καλά το θέμα των πυρκαγιών.

Είχε δημιουργήσει το ΕΣΕΠΑ (Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών). Ξεκίνησε το 1999 και έφθασε να δημιουργήσει ένα κανονικό και οργανωμένο πυροσβεστικό εθελοντικό σώμα , που είχε φτάσει να έχει μέχρι 1.500 δασοπυροσβέστες με σταθερό πυρήνα 600 εκπαιδευμένων ατόμων, αλλά και εξοπλισμό και οχήματα. Η προσπάθεια σταμάτησε από μία ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο κ.Σαχινίδης και η σύζυγος του είχαν αποκομίσει χρήματα από αυτή την προσπάθεια. Μετά από πολύχρονη έρευνα και ταλαιπωρία για τον κ.Σαχινίδη , όλα αυτά αποδείχτηκαν ψευδή. Κάποιοι απλά δεν ήθελαν το ΕΣΕΠΑ.

  Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.