«Τα μυστικά της Νέας Αγχιάλου»«Τα μυστικά της Νέας Αγχιάλου»

Του Πάρι Καρβουνόπουλου

Το πόρισμα που ψάχνει να βρει τον «Χατζηπετρή» για τις ευθύνες
Η επιθεώρηση που έγινε στην 111 ΠΜ μία ημέρα πριν από τις εκρήξεις

Ανώτατοι και ανώτεροι απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας αδυνατούν να εξηγήσουν πώς τινάχτηκαν στον αέρα βόμβες αέρος- εδάφους

Η 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο είναι η μεγαλύτερη αεροπορική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας, αφού εκεί σταθμεύει ο μεγαλύτερος αριθμός μαχητικών αεροσκαφών F-16.

 Υπερτερεί αριθμητικά, υστερεί «ποιοτικά» αφού «φιλοξενεί» τις παλαιότερες «εκδόσεις» F-16.

 Τα πιο σύγχρονα F-16 σταθμεύουν σε Σούδα και Άραξο. 

Τη Νέα Αγχίαλο πήγαμε να την… χάσουμε από μία φωτιά και οι ευθύνες όπως όλα δείχνουν θα επιμεριστούν με τέτοιο τρόπο, ώστε άπαντες οι εμπλεκόμενοι να πέσουν «στα μαλακά»…

 Το μόνο σίγουρο στοιχείο που διαθέτουμε είναι για το ποιος έσωσε την τελευταία στιγμή την 111 Πτέρυγα Μάχης: ο «στρατηγός άνεμος» που άλλαξε κατεύθυνση.

Ανώτατοι και ανώτεροι απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας αδυνατούν να εξηγήσουν πώς τινάχτηκαν στον αέρα βόμβες αέρος- εδάφους, οι οποίες ήταν πρόχειρα αποθηκευμένες στην περιοχή Καραμπάς, περίπου 5 χλμ. από τις εγκαταστάσεις της 111 ΠΜ.

 «Το θερμικό φορτίο που προκάλεσε η πυρκαγιά είναι η αιτία», υποστηρίζουν πηγές του ΓΕΑ, αλλά και αυτή η αιτιολόγηση δεν πείθει αρκετούς απόστρατους αεροπόρους που έχουν υπηρετήσει στη βάση.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.