Ο Μπελέρη παραμένει φυλακή, οι Τούρκοι είναι στην Αλβανία κι εμείς κάνουμε χειραψίες με τον ΡάμαΟ Μπελέρη παραμένει φυλακή, οι Τούρκοι είναι στην Αλβανία κι εμείς κάνουμε χειραψίες με τον Ράμα

Την ίδια ώρα που η ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε όσα κάνει ο Ράμα στην υπόθεση Μπελέρη, προκαλεί πλέον πολλά ερωτήματα, οι Τούρκοι «δένουν» πολεμικά τους πλοία στο Δυρράχιο, όπως γράφει το himara.gr .

Δεν είναι κάτι νέο, θα πουν όσοι θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν την αναιμική αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη φυλάκιση του δημάρχου Χειμάρρας Φ.Μπελέρη. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων είναι οι μοναδικές «αντιδράσεις» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός μάλιστα συνάντησε τον Ράμα στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αλλά φαίνεται ότι η συνάντηση «έγινε σε καλό κλίμα» , χωρίς να έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Οι Τούρκοι λοιπόν κάνουν επίδειξη σημαίας και ισχύος στην Αλβανία κι εμείς βγάζουμε ανακοινώσεις…Καλά θα πάει κι αυτό…
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.