Εκκενώθηκε και το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στα Άνω ΛιόσιαΤα οχήματα μεταφέρθηκαν και θα σταθμεύσουν σε τρία άλλα αμαξοστάσια της εταιρίας στην Ανθούσα, τον Βοτανικό και τον Πειραιά. Στο αμαξοστάσιο των Ανω Λιοσίων βρέθηκαν νωρίτερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά. Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο φιλοξενούνται λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο.

«Η χώρα δοκιμάζεται για άλλη μια φορά από την πύρινη λαίλαπα. Το σύνολο της ελληνικής πολιτείας δίνει μαχη σε όλα τα μέτωπα. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της ΟΣΥ», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προληπτική απομάκρυνση των λεωφορείων οργανώθηκε από τη διοίκηση της ΟΣΥ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ όπως επισημαίνει το μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος «πραγματοποιηθηκε χάρις στη συνεργασία οδηγών που ανταποκρίθηκαν άμεσα και έφτασαν και από άλλα αμαξοστάσια προκειμένου να μετακινήσουν τα λεωφορεία».

Σημειώνεται πως αν και τα οχήματα θα κινηθούν με φυσικό αέριο από άλλο αμαξοστάσιο και έχει υπάρξει μία κινητοποίηση σε οδηγούς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα πρωινά δρομολόγια.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.