""Ψηφιακό κράτος"" μόνο στα χαρτιά,.Ουρές στο Κτηματολόγιο Αθηνών 


Πολλοί είναι αυτοί που στήνονται έξω από το Κτηματολόγιο από αργά το βράδυ.
Ατελείωτες ουρές αναμονής σχηματίζουν για ώρες οι πολίτες έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών, οι οποίοι στήνονται από αργά το βράδυ ώστε να καταφέρουν να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας για να καταφέρουν να εξυπηρετηθούν.

Ουρές πολιτών σχηματίζονται στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το Κτηματολόγιο, καθώς ακόμα υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί.

Όπως φαίνεται, για να εκδώσει κάποιος ένα πιστοποιητικό θα πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής, που αγγίζει ακόμα και τις… δώδεκα ώρες.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που στήνονται έξω από το Κτηματολόγιο από αργά το βράδυ. Τα ονόματά τους γράφονται σε μια κόλλα χαρτί που βρίσκεται κολλημένη έξω από το κτήριο.

Κάποιοι μάλιστα φαίνεται πως βρίσκονταν στο σημείο από τις 20:30 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Το πρωί υπάλληλος του Κτηματολογίου παίρνει το χαρτί και μοιράζει χαρτάκια προτεραιότητας ανάλογα με τον αριθμό του συμβολαίου τους.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η λίστα μετρούσε ήδη 55 άτομα, με τους πολίτες να προβληματίζονται για το κατά πόσο θα προλάβουν να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, αρκετοί ήταν εκείνοι που διανυκτέρευσαν το προηγούμενο βράδυ έξω από το κτίριο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.