Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ στην Ελλάδα,, επαναβεβαίωση των ισχυρών δεσμών Ελλάδας -ΗΠΑ!!


Ο Μπομπ Μενέντεζ με τη σύζυγό του στην Αθήνα – Γευμάτισαν με τον Τζορτζ Τσούνη στην Πλάκα
H επίσκεψη του ζευγαριού στην χώρα αποτελεί ευκαιρία για ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Μπομπ Μενέντεζ και η σύζυγός του, Ναντίν Αρσλανιάν, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη χώρα. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Αθήνα και περπάτησε στην Αρχαία Αγορά, πριν από το γεύμα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, σε ένα εστιατόριο στην Πλάκα.

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ είναι επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας. Είναι επίσης γνωστό πως αγαπάει ιδιαίτερα την χώρα μας και την κουλτούρα της.

Η επίσκεψη του γερουσιαστή Μενέντεζ και της συζύγου του είναι μια ευκαιρία για το ζευγάρι να γνωρίσει καλύτερα τη χώρα και τον λαό της αλλά και να ενισχύσει τους δεσμούς μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.