Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια στην ΚρήτηΣε έναν 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν φαίνεται ότι ανήκουν τα μέλη από το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες. Μέσα σε μια από αυτές, σύμφωνα με το neakriti, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του 26χρονου και συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, βρέθηκε ο μπαλτάς και το αίμα του νεκρού στο σπίτι όπου διέμενε.
Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν σε μια σακούλα ένα κεφάλι. Η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο του εργοστασίου και μαζί με υπαλλήλους έψαξαν όλους τους μπλε κάδους όπου εντοπίστηκαν και άλλες σακούλες οι οποίες περιείχαν ανθρώπινα μέλη. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε αρχικά ότι επρόκειτο για άνδρα ασιατικής καταγωγής μεταξύ 30 και 40 ετών. Ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα μέλη του νεκρού άνδρα και δύσκολα θα εντοπιστούν αφού κατ’ εκτίμηση αστυνομικών κύκλων ενδέχεται να πετάχτηκαν και σε κάδους με οργανικά απόβλητα τα οποία πηγαίνουν για ταφή σε ΧΥΤΑ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.