Για ακόμα μια φορά προκλητικός ο Τατάρ!!


 


 Σε μια ακόμη πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Ερσίν Τατάρ, που δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού ότι «αν δεν είχε πραγματοποιηθεί αυτή η επιχείρηση, η Κύπρος θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την Κρήτη. Θα είχαν αφανίσει όλους τους Τούρκους στο νησί»!

Προχωρώντας σε επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου Μακάριου χαρακτήρισε «ειρηνευτική επιχείρηση» την τουρκική εισβολή στην Κύπρο -ακολουθώντας την προπαγάνδα της Άγκυρας- και δήλωσε ότι ήθελε να την μετατρέψει σε… ελληνικό νησί!

Συγκεκριμένα δήλωσε ο θρασύς: «Υπό τον πρώην πρόεδρο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο, λήφθηκαν οικονομικά μέτρα για να εκδιωχθούν οι Τούρκοι από το νησί. Εργαζόταν για να μετατρέψει πλήρως την Κύπρο σε ελληνικό νησί, αγνοώντας τα δικαιώματα και τους νόμους της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων στην ανατολική Μεσόγειο, για να αλλάξει τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα προς όφελός τους. Στις 20 Ιουλίου 1974, η Ειρηνευτική Επιχείρηση για την Κύπρο διέκοψε όλα αυτά τα σχέδια και τους άφησε άναυδους».

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ισχυρίστηκε ότι τρομοκρατικές ομάδες ήθελαν να την ενώσουν με την Ελλάδα, περικυκλώνοντας έτσι την Τουρκία!

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.