Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στο Πυροσβεστικό ΣώμαΣε ανάκληση αδειών όλο του προσωπικού προχώρησε πριν από λίγη ώρα η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη από χθες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής πρέπει να παρουσιαστούν στην υπηρεσία τους το συντομότερο δυνατό.

Από την ηγεσία του Σώματος κρίθηκε απαραίτητο να γίνει μια τέτοιου είδους κίνηση καθώς οι ανάγκες στα μέτωπα των φωτιών είναι πολύ μεγάλες ενώ είναι γνωστό ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό φτάνουν τις 3500 άτομα. 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.