ο Ρουβίκωνας στη μάχη της πυροπροστασίας δασών ο Ρουβίκωνας στη μάχη της πυροπροστασίας δασών 

Σε περιπολία στα Γεράνεια Όρη λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις ημέρες, βρίσκονται μέλη της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, με το πυροσβεστικό όχημα που διαθέτουν.

Όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασαν μέλη της συλλογικότητας, το όχημά τους που έχει μετατραπεί σε ένα άρτιο πυροσβεστικό όχημα, διαθέτει 500 λίτρα νερό και μπορεί να συνδράμει στην κατάσβεση των πυρκαγιών που εκδηλώνονται.

Μάλιστα, στη φωτιά ξέσπασε την Τετάρτη (12/7) κοντά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, μέλη του Ρουβίκωνα με το πυροσβεστικό όχημα που διαθέτουν βρέθηκαν προς συνδρομή στο σημείο μαζί με πολλές άλλες δυνάμεις εθελοντών.

Όπως ανέφεραν, τα μέλη του Ρουβίκωνα που χειρίζονται το όχημα έχουν την σχετική εκπαίδευση και είναι σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με ντόπιους εθελοντές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.