ΗΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!!

 Σε μια τέτοια σοβαρή και κρίσιμη για τον τόπο πορεία τα δραματικά γεγονότα που διαδραματίζονται χρειάζονται τους ανθρώπους εκείνους που θα δώσουν το έναυσμα., την αρχή , με μια τους λέξη με μια τους πρόταση , για την αναγέννηση  και την ΑΝΥΨΩΣΗ του τόπου του ΈΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ  ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΤΑΓΟΙ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ""ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ""ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ..
Παραδείγματα πολλά

 Γιατί πολύ απλά εμείς οι ίδιοι με την βοήθεια και άλλων παραγόντων εξαφανίσαμε ότι το πιό όμορφο το πιο ωραίο υπήρχε και πρόσφερε τούτος ο τόπος ...ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά θα διαπιστώσουμε ότι από τον ΒΠΠ και μετά το πνεύμα κυνηγήθηκε όσο τίποτε άλλο εδώ... και όχι μόνο εδώ!!Από τον Χίτλερ, την Χούντα, μέχρι και την περίοδο της Μεταπολίτευσης , αλλά και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα που επικράτησαν ανα την Γη εκδίωξαν με μίσος το ΠΝΕΥΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΒΡΙΣ που έχει συμβεί στην Ελλάδα και σε ολάκερη την Γη..

Ειδικά εδώ στον τόπο μας οι Μεγάλοι Πνευματικοί Άνθρωποι ήταν έως το 40 και την Κατοχή!!Πατριώτες Έλληνες , ανεξαρτήτου πολιτικής προελεύσεως!!..

Αλλά το καθεστώς που εγκαθυδρίθηκε μετά τον πόλεμο το φασιστικό καθεστώς των δοσίλογων τως παρουσίασε ως Αριστερούς και τους κυνήγησε αλύπητα,,Ποιούς αυτούς που με την πένα τους και όχι μόνο πολέμησαν τον φασισμό σε όλες του τις διαστάσεις... Είτε τους εξαφάνισε , είτε τους έβαλε την ταμπέλα των γραφικών είτε ..είτε απλά τους ""σκότωσε""και σκοτώνοντας τους σκοτώσαμε το ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...


 Κυνηγιόταν το πνευματικό επίπεδο που υπήρχε εως τότε με συνέπεια και την διάλυση του καθηγητικού κατεστημένου που έπρεπε να είναι μόνο από μια ρίζα πνευματικών ανθρώπων και ακαδημαϊκών!!

Και τα επακόλουθα γνωστά...ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ....ΧΟΥΝΤΑ , ΚΥΠΡΙΑΚΟ, ΑΙΓΑΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ,

Και εμείς χωρίς πια το ΠΝΕΥΜΑ και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που το ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ  κοιτάζουμε το συμφέρον μας, ενάντια στο συλλογικό συμφέρον...ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

Τόση κατάντια πια..Μην ξεχνάμε ότι χάρις στους πνευματικούς ανθρώπους που με την πένα τους και τους πύρινους λόγους τους , το 1940 εξεγέρθηκε , ελευθερώθηκε από την κατοχή και την καταδυνάστευση για να ακολουθηθεί μια ανοδική πορεία τόσο πνευματική όσο και παραγωγική -οικονομική....Αλλά δυστυχώς τους ""εξαφάνισαν"" όπως προείπαμε με το πρόσχημα του κομμουνισμού και από τους τελευταίους αν όχι ο τελευταίος ήταν ο ΣΙΜΟΣ το 1955

Μην ξεχνάμε τα ξερονήσια της Μακρονήσου και της Γυάρου όπου πάμπολλοι πνευματικοί  άνθρωποι, άνθρωποι των ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, εξορίστηκαν ως ""κομμουνιστές"" ως αντίπαλοι του καθεστώτος της σκληρής άκρας Δεξιάς ως ""εχθροί"" της ίδιας τους της πατρίδας ,,αυτοί που την υπηρέτησαν χωρίς κανένα ώφελος δίνοντας και την ζωή τους ακόμα!

 Και έτσι ο λαός αντί να μετουσιωθεί πνευματικά , έγινε απλά ένας όχλος όπως ήθελαν και θέλουν οι ξένοι δυνάστες μας , ΔΥΤΙΚΟΙ και όχι μόνο αλλά και εκείνα τά άτομα ειδικά που έχουν κρυφούς αρχηγούς  ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ και ας έχουν μετανομαστεί ΣΕ MORGAN STANLEY ηη GOLDMAN SACKS!!

ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ,,,ΑΠΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΚΕ!!!

ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!

 ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ  ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΕΣΑΕΙ!

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πάψετε Σαπιοδάσκαλοι καὶ Σαπιορήτορες -ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- νὰ ἐξευτελίζετε τὴ Φυλή. Πάψετε Παλιόγρηες τὶς κλάψες, τὰ σάλια, τὰ μελάνια καὶ πιάστε τὸ ΣΠΑΘΙ.

«Γῆ ὡραιοτάτη καὶ Θειοτάτη, Γῆ τελεία ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ἡ Μητέρα Ἑλληνικὴ Γῆ, ἀνέδωσε καρπὸν ὅμοιον. Ὁμοίως Ὡραῖον καὶ ὁμοίως Θεῖον. Ζῷον Ἑλληνικόν, τὸν Ἕλληνα: ΕΜΑΣ.

Ἡ Ἑλληνικὴ Γῆ εἶνε τὸ Πᾶν.»


«Οἱ Φράγκοι δὲν πρέπει νὰ νομίζουν, ὅτι δὲν βαραίνει καὶ γονατίζει κι᾿ ἐμᾶς ὅλη αὐτὴ ἡ Ἀσήκωτη ΔΟΞΑ, καὶ δὲν μᾶς καίει τὸ κεφάλι τὸ Πύρινο Στέμμα ποὺ λέγεται: ΕΛΛΗΝ. [...] Καὶ ἐπειδὴ τὸ ΓΕΓΟΝΟΣ εἶνε αὐτό, ἔχετε βαρύτατα, ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ νὰ ἐκτελέσετε. Χωρὶς νὰ τὰ ἐκτελεῖτε δὲν ἔχετε κανένα δικαίωμα νὰ φέρετε τὸ ὄνομα ΕΛΛΗΝ.»

Ἡ δὲ ἱστορικὴ ἀποστολὴ τοῦ Ἕλληνος ἦταν καὶ εἶναι ὁ «ἐξανθρωπισμὸς τῆς οἰκουμένης». («Ἔκκλησις πρὸς τὸ Πανελλήνιον Κοινόν», 1907)


 Κ.ΠΑΛΑΜΑ 

  "Χρωστάμε σε αυτούς που πέρασαν, που θα έρθουν. Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί"
 
 Και ήταν οι καιροί που η Πόλη
πόρνη σε μετάνοιες ξενυχτούσε
και τα χέρια της δεμένα τα κρατούσε
και καρτέραγ’ ένα μακελάρη
(...)
Και καρτέραγε τον Τούρκο να την πάρει.


ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ

 Εμείς που αρνηθήκαμε να υποταχθούμε τόσο στον Γερμανό όσο και στον Σλάβο κατακτητή;... Εμείς τι κάνουμε; Τί κάνουμε σαν κράτος; Τι κάνουμε σαν έθνος; Τί κάνουμε σαν εκπρόσωποι του λαού; Τι κάνουμε σαν λόγιοι, σαν επιστήμονες, σαν μέλη ζωντανά του ζωντανού ελληνικού οργανισμού που τεμαχίζεται, που στρεβλώνεται, που μολύνεται, που μαχαιρώνεται και μαγαρίζεται, ως τα πιο ιερά, τα πιο άγιά του άδυτα; Φιλολογία κάνουμε

  Και τις προσφωνήσεις τον γραικύλων ποιητών της Αθήνας προς τον ξένο υβριστή. Όλη αυτή η σαπρία είναι υπό την προστασία μας, τη φανερή και την κρυφή... Ποιός είναι λοιπόν ο μυστικός αυτός προστάτης των συνοδοιπόρων, των δημοσιογράφων, των λογίων, των υπαλλήλων, που εμποδίζει το χέρι της Ελλάδας να ξετινάξει από πάνω της τα παράσιτα της σιγανής φθοράς;... Ο πολιτευόμενος που ξέχασε πως είναι εθνικός απόστολος και εθνικός αγωνιστής και έγινε επαγγελματίας της Βουλής, και δούλος της συναλλαγής...».

 

 ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ

 Τι η Λευτεριά πιο δυσκολόφταστ’ είν’ απ’ όλα
και πρέπει πριν να τη λογιάσεις για δική σου
ν’ αγωνιστείς να την κερδίσεις για τους άλλους.

 Ομπρός, βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα,
ομπρός βοηθάτε να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από τον κόσμο!
Tι ιδέτε, εκόλλησεν η ρόδα του βαθιά στη λάσπη,
κι ά, ιδέτε, χώθηκε τ’ αξόνι του βαθιά μες στο αίμα!
Ομπρός παιδιά, και δε βολεί μονάχος του ν’ ανέβει ο ήλιος,
σπρώχτε με γόνα και με στήθος, να τον βγάλουμε απ’ τη λάσπη,
σπρώχτε με στήθος και με γόνα, να τον βγάλουμε απ’ το γαίμα.
Δέστε, ακουμπάμε απάνω του ομοαίματοι αδερφοί του!
Ομπρός, αδέρφια, και μας έζωσε με τη φωτιά του
ομπρός, ομπρός κ’ η φλόγα του μας τύλιξε, αδερφοί μου!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Η αλήθεια βγαίνει χυτή σαν το νιόκοπο άγαλμα, μόνον μέσ’ από τα καθάρια νερά της μοναξιάς· κι η μοναξιά της πένας είναι από τις πιο μεγάλες.

Οι λέξεις που ξεκινούσαν από «ελ» μου ασκούσαν πάντα μια μαγεία. Ελλάδα, ελευθερία, ελπίδα και μια Ελένη που ερωτεύτηκα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ


Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, ―εκεί που πάει να σκύψει
με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο,
Να τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει
και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου.

Εμείς δεν ξέρουμε τι είναι η ομίχλη.
Εμείς που λες όλα τα φτιάχνουμε στο φως.

Με την ελπίδα μιας στιγμής, μας χρέωσαν όλο το μέλλον.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.