Θέμα Θράκης από τον Ερντογάν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη-Το βίντεο των δηλώσεων του Τούρκου προέδρου


 

 
Αν κι έχουν περάσει πια αρκετές ημέρες από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν αλλά και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού περί «κυριαρχίας», η ελληνική κυβέρνηση αποφεύγει να τοποθετηθεί σε όσα δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος περί Θράκης!
Τα tourkikanea.gr δημοσιοποίησαν το βίντεο των δηλώσεων του κ.Ερντογάν! Δείτε τι ακριβώς λέει:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία θέτει το ζήτημα. Όπως έχει πει σε συνέντευξη του ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Αυφαντής και το 2004 η Τουρκία, τίναξε στον αέρα την προσπάθεια συμφωνίας , θέτοντας θέμα Θράκης.

Σε όλα αυτά η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει απαντήσει! Δεν μπορεί να θεωρείται απάντηση σοβαρού κράτους καμία διαρροή «διπλωματικών κύκλων» ,ούτε το περιεχόμενο κυβερνητικών non paper. Κάποιος πρέπει να βγει και να διαψεύσει τον κ.Ερντογάν.


Militaire News

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.